T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / OSMANELİ - Osmaneli Şehit Osman Er Anadolu İmam Hatip Lisesi

LGS ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SAKARYA LİSE TANITIM GEZİSİ TERTİP EDİLDİ

               21.12.2023 Perşembe günü 8. Sınıf LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize LGS sınavı ile öğrenci alan farklı türlerdeki liselerin tanıtımını yapmak amacıyla 40 öğrenci, 3 öğretmen ve okul müdür yardımcımız Fatih ER ile Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi, Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi(Kız) ve Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi (Erkek) okullarına gezi yapılmıştır. Ziyaret edilen liselerde mezun öğrencilerimiz İlyas Mert Demir, Ferihanur Ünver, Ecrin Nisa Ağdağ ve Zeynep Öztanrıöver bizlere okullarını tanıtarak eşlik etmişlerdir.

Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

Gezi programını hazırlayan gezi kulübü öğretmenlerimize  ve okullarının kapılarını bizlere açan idari kadro ve öğrencilere teşekkür ederiz.

28-12-202328-12-202328-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 15:23 - Görüntülenme: 124
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
LGS,