MEZUNLARIMIZ LGS SÜREÇLERİNİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE PAYLAŞIYOR

8..sınıf öğrencilerimiz 21 Aralık 2023 Perşembe günü Sakarya lise tanıtım gezisini gerçekleştirdiler. Meslek seçimlerini doğru yönetmelerinde önemli bir basamak olan lise tercihlerini ve Lise Geçiş Sınavı süreçlerini şekillendirmeleri konusunda doğru rehberlik yapabilmek için planlanan gezinin ilkinde, öğrencilerimiz Cevat Ayhan Fen Lises’inde 2022 okul birincimiz İlyas Mert Demir ve 2020 LGS ilçe ve okul birincimiz Ferihanur Ünver ile buluştular. Şehit Yılmaz Ercan AİHL’ de 2021 okul birincimiz Zeynep Öztanrıöver ve 2023 okul birincimiz Ecrin Nisa Ağdağ ile bir araya geldiler. Bu anlamlı buluşmalarda, 8. Sınıf öğrencilerimiz mezunlarımızın gözünden LGS süreçlerini ve mevcut lise yaşantılarındaki deneyimlerini dinleme şansına sahip oldular.

Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 15:01 - Görüntülenme: 50

Etiketler :