Duran BORAN - Okul Müdürü

Mersin Erdemli´de doğdu.İlkokulu 50.yıl ilkokulunda,orta ve liseyi Erdemli İmam Hatip lisesinde tammaladı.1994-1995 döneminde Samsun 19 Mayıs Üniv.İlahiyat fak. mezun oldu.Aynı yıl Bilecik Osmaneli Çok programlı lisesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı.14 yıl öğretmenlikten sonra Osmaneli Ticaret meslek Lisesine Müdür yardımcsı olarak atandı.7 yıl müdür vekilliği ve müdür yardımcılığından sonra 1 temmuz 2016 tarihinde Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atandı.Ortaokulun Anadolu İmam Hatip Lisesine dahil edilmesi nedeniyle Osmaneli Şehit Osman Er Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. İngilizce ve Arapça bilen Okul Müdürü Evli ve iki çocuk babasıdır.