Osmaneli Şehit Osman Er Anadolu İmam Hatip Lisesi

0 (228)4620060
HACELOĞLU MAH. YENİDOĞAN SK. NO 1 İÇ KAPI NO Z4 OSMANELİ / BİLECİK
Vizyon
Milli ve manevi değerlerimizi tanıyan ve hayatında uygulayan toplumda örnek olarak gösterilen lider bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
Ulaşım
İl merkezine ulaşım 20 dakikada bir ilçe merkezinden kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.Ayrıca Eskişehir, Sakarya, Bursa, Kocaeli, Yalova ve İstanbul´a ilçeden geçen ana yol ile bağlantı sağlanmaktadır.
TAŞIMALI SİSTEM
Yerleşim Yeri
Osmaneli İlçesi köyleriyle birlikte toplam 21022 nüfusa sahip olup, bu nüfusun 13419´u ilçe merkezinde, 7603´sı ise 27 köyde oturmaktadır.
Osmaneli ilçe merkezinde bulunan okulumuz, il merkezine 34 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİREN ÖMĞRENCİ SAYISI 28 TERCİHTE BULUNAN ÖĞRENCİ SAYISI : 14 4 YILLIK FAKULTEYE YRLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI : 8 2 YILLIK YÜKSEKOKULA YERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI :3
3 FEN LİSESİ 9 PROJE İMAM HATİP 1 TEKNİK MESLEK LİSESİ 13 ÖĞRENCİ
Sportif Etkinlikler
Atletizm,gülle atma,yüksek atlama,maraton koşu,uzun atlama,voleybol,satranç,futbol.
Proje Çalışmaları
Erdem Destek Projesi,Kantincisiz kantiminle güven veriyorum projesi,Ata tohumu Projesi,Kitap Okuyorum Projesi,Hedef 2022 LGS projesi,Hedef 2022 YKS projesi