Etiket Sonuçları: Bil-En Projeleri

Ara

14.12.2023  tarihinde saat 10:00 da okulumuz Konferans salonunda  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitende öğretim görevlisi Doç.Dr. Gülşah ÇONGUR ile  Bilim söyleşisi kapsamında biyoteknoloji biliminin tarihçesi, gelişimi, günümüzdeki önemi ve Milli Teknoloji Hamlesi ile olan ilişkisi konuşuldu.

Ara

Bil-En Projeleri ve Etkinlikleri kapsamında  okulumuzda her gün 20 dakika kitap okuma etkinliği tertip edilmektedir.Kitaplar velilerimiz ve Kütüphanecilik kulübümüz tarafından tedarik edilmektedir.Amaç,okuyan ve okuduğunu anlayan idrak eden okuma kültürünü hayatımıza yerleştimektir.

Ara

İyiliklerin okul ortamında ve toplumumuzda yaygınlaşması, öğrencilerin zihinlerinde iyilik yapma anlayışını öncelemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla okul müdürlüğü İyilikte Ben de Varım Etkinliği başlattı.Etkinlik sonucu toplanan yardımlar Gazze'deki müslüman kardeşlere ulaştırlması amaçlanmaktadır.